Ének a határtalanról

"Éld az életed! Hallgass zenét jó hangosan, legyél őrült és a többiektől különböző- amennyire csak az akarsz lenni,és emlékezz rá,hogy nem vagy egyedűl!" #Andy Biersack#

Sziasztok!:)

Február óta nem írtam,így több mesélni (blogolni) valóm van,mint gondoltam volna.De csak szépen sorjában.

Dörkkel egy suliba megyünk tovább tanulni,méghozzá a Bródy-ba,ahova 4-es átlag kell.Természetesen inkább feláldozom egy szünetemet,hogy felhozzam az átlagom,hogy bekerülhessek oda. Újpesti suli,de legalább lesz társaságom a buszon,és legalább lesz,akit ismerek majd ott. Ezek szerint mégsem a Modell suliba megyek Anitához. Nagyon rosszul alakult az elmúlt napokban pár dolog,aminek nem kellett volna. Hülye netszerelem,ennyi épp elég.:)

Zsolt már hiányzik nagyon.Majd csak májusban láthatom legközelebb. Rékával azért remélem párszor összefutok. Mondjuk,ma szó szerint,mert eljön velem futni :D Ebbe a szünetembe, 10 napba nagyon sok tanulást kell befektetnem. Muszály...egyszerűen kell nekem az a 4-es átlag.

Csináltam egy Picurx3 nevű oldalt a Facen,kérnék mindenkit,hogy lájkolja,ha tetszik:)

Mostanában egyre furábbnak érzem magam,és nem vagyok olyan már,mint mondjuk 2 éve.Mert akkor én lehet,hogy elviselhetőbb voltam,mint most. Saját magamnak az árnyéka vagyok,ami már az őröletbe kerget.

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 8
Havi: 3
Össz.: 35 410

Látogatottság növelés
Oldal: 2014.04.17 Csütörtök
Ének a határtalanról - © 2008 - 2024 - vikuschblogja.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »