Ének a határtalanról

"Éld az életed! Hallgass zenét jó hangosan, legyél őrült és a többiektől különböző- amennyire csak az akarsz lenni,és emlékezz rá,hogy nem vagy egyedűl!" #Andy Biersack#

 Tényleg,esküszöm,hogy nagyon megváltoztam. Akaratlanul is bunkó vagyok mindekivel,próbálok vissza húzódobb lenni,nem olyan laza,mint most.Tényleg így lenne a legjobb,ha minden olyan...más lenne.Nem vagyok megelégedve önmagammal.Mostanában többet hisztizek,érzékenyebb vagyok,mint két éve.Borzasztó állapotban vagyok.

 Kovács Ádám meghalt /erről többet a lelki világom érdekében nem kívánkozom írni/,Zsolttal nagyon jóban vagyok,Bencével (Szabó),szakítottam,már egy jó ideje.Nem tudok senkivel sem boldog lenni.Még saját magamat sem tudom elviselni.

 Két napja volt a szülinapom.Elmentünk osztálykirándulásra Pestre. Először valami űrkutatási centrumban (mondanám inkább egy kis zugnak) voltunk (hetedik;nyolcadik).Ez után elmentünk a Mammutba.Már aki mozizni ment,mert én Dzsinával lettem volna,de elaludt.De végül Dalmával 100x bejártunk minden üzletet.Ez volt az egyetlen jó dolog a szülinapomban.

 

(holnap ígérem folytatom,pussz)

 

Folytatás~

Vivivel fogadtunk,hogy Dzsina (szerinte) nem fog kijönni,szerintem meg igen.És igaza volt...elaludt. Haza fele a buszon,akik vettek műtaknyot,azok azzal foglalták el magukat,de amugy mindenki csinált valamit.

Amikor haza mentem,kaptam pénzt,vettem pár ékszert.Igazából ez volt a legrosszabb születésnapom.

Volt egyszer egy farsang.Én úgy néztem ki,mint Amy,a droghercegnő.a többiek gyönyörűek voltak.Eszméletlen volt az a nap.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 8
Heti: 16
Havi: 117
Össz.: 35 359

Látogatottság növelés
Oldal: 2014.02.26 Szerda
Ének a határtalanról - © 2008 - 2024 - vikuschblogja.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »